Zaakvoerder Logo De Doncker Bvba

De Doncker D. bvba in de kijker


We spraken ook met Daan De Doncker van De Doncker D. bvba, een firma gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van buitenschrijnwerk en toebehoren in het kader van zowel renovatie als nieuwbouwprojecten. We polsten bij hem naar de reden om voor Doorn Noord te kiezen, hun precieze activiteiten en hoe zij de duurzaamheidsprincipes in hun eigen bedrijf toepassen.

Wat doet De Doncker D. bvba precies?

We zijn een firma gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van buitenschrijnwerk en toebehoren (rolluiken / screens / poorten / etc) in zowel PVC, hout als aluminium en dit voor zowel renovatie als nieuwbouw in particuliere woningen.

Hoe en wanneer is het bedrijf opgestart?

In 1978 besliste De Doncker Dirk om met een eenmanszaak te starten voor algemene schrijnwerkerij.

Begin jaren ’90 is de beslissing genomen om zich te concentreren op enkel buitenschrijnwerk in alle materialen. In 2010 is hieruit de oprichting van DE DONCKER D. BV ontstaan.

Waar zijn jullie momenteel gevestigd?

Op dit moment bevindt zowel het hoofdkantoor als het magazijn zich in de Klapstraat te Meerbeke, met een extra verkooppunt in Geraardsbergen.

Waarom heeft u gekozen voor Doorn Noord te Ninove?

Door de groei van de laatste jaren zijn we met ons bedrijf, dat gelegen is in een woonzone, te beperkt geworden in het aannemen van orders en werkende krachten.

Een uitbreiding op grondgebied Ninove was al jaren prioriteit nr 1. En Doorn Noord is door zijn ligging hiervoor de perfecte uitvalsbasis.

Welke activiteiten zal het bedrijf op het bedrijventerrein uitvoeren?

De mensen uit de regio een compleet aanbod kunnen tonen van het volledige gamma buitenschrijnwerk door middel van een showroom met goederen op maat van onze klanten.

Een magazijn met grotere stockmogelijkheden om klanten nog sneller van dienst te kunnen zijn voor hun vragen en noden omtrent buitenschrijnwerk.

Hoe zullen de duurzaamheidsprincipes worden toegepast op het terrein?

Ons gamma biedt oplossingen om elke particuliere klant te helpen zijn woning energiezuinig te maken.

Het is voor ons dan ook een grote uitdaging dit ook te realiseren in onze eigen vestiging. Op dit moment zijn we alle pistes aan het overlopen om dit gebouw zo energiezuinig mogelijk te maken.

Hoeveel mensen stelt De Doncker D. bvba nu tewerk? Komen er extra arbeidsplaatsen bij met de verhuis?

Op dit moment tellen wij 7 bedienden en 10 arbeiders. Door de beperktheid van onze huidige locatie is dit het maximaal aantal mensen dat we op dit moment kunnen tewerkstellen.

Door te verhuizen hopen wij onze orderboek te vergroten waardoor er extra plaats zal worden gecreëerd voor zowel administratieve medewerkers en techniekers.

Brengt een verhuis ook nieuwe toekomstplannen met zich mee?

Op dit moment focussen we vooral op het creëren van een gebouw met een goede structuur en een goede werkflow.

Eenmaal dit gerealiseerd is, kunnen wij de plaatselijke bevolking alleen maar beter van dienst zijn, wat voor iedereen een meerwaarde zal betekenen.

Wat de verdere toekomst zal brengen, zal zich dan moeten uitwijzen.

Bedankt en veel succes!

Meer info over De Doncker D. bvba op https://dirkdedoncker.be/