Plan

18 kandidaatsdossiers


Op 31 augustus liep de deadline voor de indiening van een kandidaatsdossier op Doorn Noord ten einde. 18 bedrijven willen er zich graag vestigen. Was u er zelf bij, dan heeft het u zeker ook tijd, moeite en rekenwerk gekost om uw dossier af te ronden. 

Alvast 18 bedrijven stelden zich enthousiast kandidaat. In hun dossier kaderen ze hun bedrijfseconomische context, motiveren ze hun vestiging te Ninove en geven ze mee welke duurzame acties ze in hun nieuwe vestiging wensen te voorzien.

Gisteren, 19 september, vond de jurering plaats op basis van de vooropgestelde criteria. De commissie bepaalde welke bedrijven op basis van hun dossier werden weerhouden voor de onderhandelingsronde.

Van de 18 bedrijven, werden 11 bedrijven weerhouden. Met deze 11 bedrijven zullen de onderhandelingsgesprekken opstarten. Zij tekenen een optieverklaring en betalen een reserveringsvergoeding. 3 bedrijven werden niet weerhouden. 4 bedrijven werden gescreend onder voorbehoud. Deze laatste 4 worden uitgenodigd voor een extra gesprek.

Ieder bedrijf wordt in de loop van volgende week persoonlijk op de hoogte gebracht.