Dn   Ninove Straatbeeld 1  Def

Kernwaarde 2 in de kijker: Ruimtelijke kwaliteit


Op Doorn Noord wordt een aangepast beleid gevoerd vanuit 4 kernwaarden om uw bedrijf een gezonde plek en betere toekomst te bieden. Ruimtelijke kwaliteit is hier één van.  Duurzaam ruimtegebruik is immers een onderdeel van een duurzaam bedrijventerrein. Hoe werken we hieraan?

Een optimale inplanting van elk bedrijf zorgt voor meer efficiëntie, licht en lucht op het terrein. Bovendien voorkomen minimale hoogtes en een hoog bebouwingspercentage ruimteverlies. Doorn Noord wordt maximaal benut door het groeperen en meervoudig inzetten van verscheidene functies zoals toonzalen, kantoren, parking en bedrijfswoningen binnen het bedrijfsgebouw. Kwalitatieve buitenruimtes kunnen ook meervoudig gebruikt worden als recreatieruimte, waterbuffering én als stapsteen voor lokale fauna en flora zodat deze kunnen migreren van de ene plek naar de andere. 

Daarbij kan u uw bedrijf extra in de kijker zetten door te kiezen voor de zichtlocaties langs de N45. Samen met een hoogwaardige architectuur en gevelbekleding is een vestiging op Doorn Noord een visitekaartje voor uw bedrijf. De dakbedekking zal in een licht kleur worden uitgevoerd met het oog op vermijden van hitte-absorptie én het verhogen van de productie van de zonnepanelen. 

Een lusstructuur op Doorn Noord zorgt voor een vlotte doorstroming en goede ontsluiting op het hoger wegennet. Op het publieke gedeelte zorgen parkeerstrips voor collectieve parkeerplaatsen. Door de vestiging langs de expresweg Aalst-Ninove (N28/N45) en de Aalstersesteenweg (N405) is het ook makkelijk bereikbaar voor uw medewerkers, klanten en leveranciers.