Kruispunt Inrit Nieuw

Start werken Aalstersesteenweg op 5 oktober


Van 5 oktober tot en met 30 november zijn er werken op de Aalstersesteenweg (N405) ter hoogte van het nieuwe bedrijventerrein Doorn Noord. Vanaf maandag 19 oktober wordt de Aalstersesteenweg volledig afgesloten. Er is dan geen doorgaand verkeer mogelijk op de Aalstersesteenweg tussen Ninove en Denderleeuw.

Van 5 tot 18 oktober blijft de doorgang van de Aalstersesteenweg gewaarborgd. Het verkeer kan in die periode geregeld worden door tijdelijke verkeerslichten.

Vanaf 19 oktober wordt de Aalstersesteenweg afgesloten. Er is dan geen doorgaand verkeer meer mogelijk op de Aalstersesteenweg tussen Ninove en Denderleeuw.

Omleidingen

Voor het normaal gemotoriseerd verkeer wordt er een omleiding voorzien via de Expresweg (N45) - Hoogstraat - Iddergemstraat – Aalstersesteenweg (via kruispunt ‘Strokapelletje’).

Voertuigen +3,5 ton volgen de omleiding via de Expresweg (N45) - Industrielaan (Aalst).

Voor fietsers is er een omleiding via de trage weg ter hoogte van Aalstersesteenweg 413 - Hofstad - Leopoldstraat - Brabandersweg - Kattestraat - Okegembaan.

Het kruispunt 'Den Doorn' blijft toegankelijk voor het verkeer. Er kan dus zowel richting Ninove centrum, Meerbeke als Aalst (via de Expresweg) gereden worden.

De aannemer zal infoborden plaatsen op de invalswegen die vermelden wanneer de weg afgesloten zal worden.

Door de weersomstandigheden kunnen er steeds wijzigingen in de planning optreden.

Meer details zijn terug te vinden op onderstaande kaartjes: